+36 96 415-376 info@nimrodvendeglo.hu

Bemutatkozás

Győrben, Nádorvárosban, kertes házak között, ezüst fenyők és füzek alatt meghitt kerthelyiség sok virággal, muskátlis ablakkal. Az épület alagsorában tölgyburkolatú vadászterem, aganccsal, puskákkal, ólomüveggel. Tűzfényű lámpák sugározzák be a helyiséget, a sarokban kis vadászzug. Pár lépcsővel feljebb intarziás mennyezetű terem elegáns asztalokkal. Igényes berendezési tárgyak, és jegyzett festmények teremtik meg az otthonos hangulatot. Nyáron kellemes leülni a teraszon, a jó levegőn és élvezni a gasztronómia nyújtotta örömöket, kikapcsolódni a belváros zajából nyüzsgéséből.

A NIMRÓD vendéglőt Tüske Tamás nyitotta meg 1986 őszén. A vendéglő hamar népszerű lett nem csak a fiatalok, de a középkorosztály számára is. A 2009-ben történt átépítés és felújítás után megújulva, fiatalos hangulattal, 70 ülőhellyel, külön dohányzó ill. nem dohányzó termekkel rendelkezik. Autóját biztonságba tudhatja a saját, zárt, kamerákkal megfigyelt parkolóban.

A modern konyhában sok minden jó készül, az egyszerű egytálételtől a séf fantáziája ihlette különlegességekig. A menünket is kedvére állíthatja össze az étlap gazdag kínálatából, és ha vala- mi egyéni kívánsága van, azt is elkészíti a figyelmes személyzet. Feltétlenül kóstolja meg a szarvas szelet Hubertusz módozatát, megfeledkezve orvosi ajánlatokról, koleszterinről, fogyókúráról, egyszerűen csak élvezve az életet, a finom étkeket, az utánozhatatlan családias hangulatot. A vendéglő a magyar konyha legjobb hagyományait ápolja, ugyanakkor megtalálhatók az étlapján a trendi konyha specialitásai is. Hitvallásunk, hogy a VENDÉG igényét magas színvonalon kell teljesíteni. Mindehhez kapcsolódik üzleti elképzelésünk: Óriási választék, mérsékelt árak, állandó minőség, kielégítő adagok. Nálunk alapszabály: házi konyha otthoni ízekkel, minden évszakban. Aki félti a kilóit, vagy netán vega, vagy éppen kölyökkorú, -ez sem probléma,- az étlap áttanulmányozása után bizonyosan talál magának megfelelőt.

A kínálat ételben-italban egyaránt bőséges, jellemzője az e-századi magyar konyha, némi franciával ötvözve, mind ez szimpatikus árakon, és sok vendégszeretettel. Családias déli ebéd, esti baráti sörözgetések pár jó falat mellett, záróakkordnak egy Zsindelyes valódi gyümölcspálinka, íme a 21. századi nagyvárosi kisvendéglő ideálja.

Étlapunk

Étlapunkon megtalálhatók a különféle frissensültek, vad és halételek, desszertek széles választéka